Web rešenja

Mreža koja se raširila svetom, sa više milijardi korisnika, otvorila je niz mogućnosti, ali i izazova. Sa jedne strane, svako dobija mogućnost da se predstavi, dok se sa druge strane javlja problem online vidljivosti. Uz ogroman komercijalni potencijal interneta, website se izdvaja kao lična karta kompanije koja odražava vaše poslovanje i u krajnjoj liniji vaš imidž.

Kako bi web sajt na najbolji mogući način plasirao vaš proizvod ili uslugu, trebalo bi da bude user friendly, funkcionalan, atraktivan, SEO optimizovan, responsive dizajniran i bezbedan. Drugim rečima, neophodno je da se korisnik lako kreće kroz web sajt, brzo dođe do traženih informacija i zainteresuje za sadržaj koji je predstavljen.

null

Website

Izrada custom web sajtova na WordPress platformi. Mapiranje web sajtova, definisanje arhitekture sadržaja, dizajn korisničkog interface-a i iskustva (UI/UX).

null

Copywriting

Idejna rešenja, promotivni slogani, kratke i jasne poruke. Kreiranje kompletnog tona komunikacije vašeg brenda ili biznisa sa korisnicima.

null

Održavanje

Održavanje web portala, ažuriranje sadržaja, zaštita od spama i nedozvoljenog pristupa, kao i svi radovi neophodni za neprekidni rad platforme.

null

E-commerce

Izrada online shopa (internet prodavnice), unos proizvoda i kataloško slikanje. Vođenje online prodaje i pružanje kompletne podrške u online poslovanju.

null

Content

Razumevanje vašeg biznisa, kreiranje relevantnog i kvalitetnog sadržaja i izbor kanala za plasiranje, sa ciljem angažovanja postojećih i potencijalnih klijenata.

null

Domen&Hosting

U kolaboraciji sa MyCity Hostingom pružamo kompletne usluge web i mail hostinga, registracija domena. Stabilno, brzo i pouzdano.

null

SEO

Optimizacija web sadržaja za pretraživače, rangiranje na Google pretraživaču, povećanja vidljivosti web sajta putem organske pretrage.

null

Kreativno pisanje

Kreativno pisanje na zadatu temu sa akcentom na ključne reči. Kreiranje originalnih tekstova vezanih za website, blogove, časopise, kataloge.

null

Google Analitika

Povezivanje Google analitike sa web sajtom. Praćenje statistike posećenosti, upoređivanje rezultata i kreiranje izveštaja mesečno, kvartalno i godišnje.

Naši klijenti