WEB REŠENJA

Mreža koja se raširila svetom, sa više milijardi korisnika, otvorila je niz mogućnosti, ali i izazova. Sa jedne strane, svako dobija mogućnost da se predstavi, dok se sa druge strane javlja problem online vidljivosti. Uz ogroman komercijalni potencijal interneta, website se izdvaja kao lična karta kompanije koja odražava vaše poslovanje i u krajnjoj liniji vaš imidž.

Kako bi web sajt na najbolji mogući način plasirao vaš proizvod ili uslugu, trebalo bi da bude user friendly, funkcionalan, atraktivan, SEO optimizovan, responsive dizajniran i bezbedan. Drugim rečima, neophodno je da se korisnik lako kreće kroz web sajt, brzo dođe do traženih informacija i zainteresuje za sadržaj koji je predstavljen.

Izrada Website-a

Izrada Website-a

Izrada custom web sajtova i sajtova na WordPress platformi. Mapiranje web sajtova, definisanje arhitekture sadržaja, dizajn korisničkog interface-a i iskustva (UI/UX).

E-commerce

E-commerce

Izrada online shopa (internet prodavnice), unos proizvoda i kataloško slikanje. Vođenje online prodaje, praćenje analitike i konverzije, pružanje kompletne podrške u online poslovanju.

SEO optimizacija

SEO optimizacija

Optimizacija web sadržaja za pretraživače, rangiranje na Google pretraživaču, povećanja vidljivosti web sajta putem organske pretrage.

Content Management

Content Management

Upoznavanje i razumevanje vašeg biznisa, kreiranje relevantnog i kvalitetnog sadržaja i izbor kanala za plasiranje, sa ciljem angažovanja postojećih i potencijalnih klijenata.

Creative & Copywriting

Creative & Copywriting

Kreativno pisanje na zadatu temu sa akcentom na ključne reči. Kreiranje originalnih tekstova vezanih za web site, blogove, časopise, kataloge i brošure. Idejna rešenja, promotivni slogani, kratke i jasne poruke.

Google Analytics

Google Analytics

Povezivanje Google analiteke sa web sajtom. Praćenje statistike posećenosti, prosečnog vremena zadržavanja na web sajtu, upoređivanje rezultata i kreiranje izveštaja mesečno, kvartalno i godišnje.

Ažuriranje i Održavanje Sajta

Ažuriranje i Održavanje Sajta

Održavanje WordPress sajtova, ažuriranje sadržaja, zaštita od spama i nedozvoljenog pristupa, optimizacija performansi, update WordPress pluginova i provera kompatibilnosti, automatski backup podataka.

Hosting i Registracija domena

Hosting i Registracija domena

U saradnji sa partnerima pružamo kompletne usluge hostinga i registracija domena.

ENG