Video

Zahvaljujući brzim, gotovo instant informacijama koje pružaju, 3D animacije se nalaze u samom vrhu video produkcije. Njihova popularnost leži u činjenici da ukratko emituju velike količine informacija i istovremeno drže pažnju potrošača. Za samo nekoliko sekundi kroz zvuk i sliku, 3D animacije vam pružaju mogućnost da predstavite proizvod ili uslugu, iskomunicirate sa publikom i kreirate potencijalni lead.

Dobro osmišljene 2D i 3D animacije podstiču potencijalne kupce da razmenjuju i dele video sadržaj, što povećava engagement i krajnju konverziju. Jednostavno rečeno, kupci će se pre odlučiti za proizvod ili uslugu ako pre toga pogledaju video animaciju o njima. Zato nikako ne treba zanemariti video sadržaj i njegov značaj u stvaranju uslova za uspeh.

null

3D animacija

Izrada 3D animacije, 3D modela, postavljanje scene, izrada slike. Iskoristite 3D umetnost da se predstavite na digitalnim kanalima.

null

CAD modeli

2D i 3D animacije u službi modeliranja i vizuelizacije bilo kog tipa projekta. Tehnički dizajn podignut na najviši nivo.

null

Snimanje

Snimanje video materijala kamerom i dronom. Profesionalna oprema pravi razliku u načinu na koji će vaša priča biti ispričana.

null

Compositing

Implementacija 3D objekta na snimak. Posmatrajte vašu priču iz drugog ugla, oživljenu u svetu moćnih efekata 3D compositinga.

null

2D animacija

Kreiranje pokreta u dvodimenzionalnom okruženju. Izrada karaktera, storyboard-a, pozadina.

null

Filmmaking

Izrada skripte, mockup-a, snimanje, editing i postprodukcija. Audio-vizuelna sredstva koja najbolje predstavljaju svaku temu.

null

Motion graphics

Implementiranje animiranog ili digitalnog snimka u najčešćoj kombinaciji sa audio snimkom.
Vizuali u pokretu pričaju priču.

null

Postprodukcija

Editovanje video materijala i grafička obrada. Odabir najboljih materijala i njihovo finalizovanje.

Video Portfolio