RISTIĆDENT
stomatološka ordinacija

KLIJENT

Ristić Dent je stomatološka ordinacija koja već trideset godina vodi računa o zdravlju Vaših zuba. Lekari Ristic Dent ordinacije su specijalisti i stručnjaci koji primenjuju savremenu opremu i postupke u lečenju.

ZADATAK

Naš zadatak je da se redovnim postavljanjem sadržaja na Facebook-u i Instagram-u pacijenti i potencijalni pacijenti informišu o sadržaju usluga koje Ristić dent nudi, o njihovom načinu rada i pristupačnosti. Rezultat kampanje je povećanje broja pacijenata i sticanje njihovog poverenja, kao i veća svest i informisanost o higijeni i zdravlju zuba i usne duplje.

RISTIĆDENT profili

              KLIJENT

Ristić Dent je stomatološka ordinacija koja već trideset godina vodi računa o zdravlju Vaših zuba. Lekari Ristic Dent ordinacije su specijalisti i stručnjaci koji primenjuju savremenu opremu i postupke u lečenju. Naš cilj od samog početka bio je da se pacijentima obezbede osmesi kakve zaslužuju i u toku te predanosti mnoga poznanstva su prerasla u prijateljstva.

Strah od stomatologa je jedan od najčešćih strahova tako da su komunikacija i razjašnjenje šta će se raditi tokom intervencije vrlo važni da bi se strah otklonio. Pacijenti tada vrlo rado dolaze kod nas i pored prijatnog iskustva postaju ponosni vlasnici novih osmeha.


RISTIĆDENT profili

              


ENG