JUGOPROMET OPREMA / SBM TIM / ALTEK SISTEM

Klijent je vlasnik tri firme koje se bave izradom, projektovanjem i montažom građevinske stolarije. Reč je o Jugopromet opremi i proizvodnji drvene stolarije; Altek sistemu i distribuciji aluminijumskih profila; SBM tim-u i prodaji PVC profila.

ZADATAK

Klijent nam se obratio sa specifičnim zahtevom koji je podrazumevao da sve tri firme stavimo pod isti krov, vizuelno i putem produkcionih domena. Ovo je u samom startu podrazumevalo angažovanje čitavog lobohouse tima.

Grafički dizajn

Izazov je bio osmisliti logo pojedinačnih firmi koji će se "lako" sklopiti u jedan krovni logotip. Trebalo je biznis učiniti prepoznatljivim na tržištu i postaviti osnovu za stvaranje jakog brenda.

Web rešenja

Bilo je zahtevno izabrati slobodan naziv domena i subdomena koji će činiti celinu i predstaviti osnovu poslovanja klijenta. Radi lakše optimizacije sadržaja, rešili smo da glavni produkcioni domen bude profili.rs i da ga prate subdomeni drveni.profili.rs; aluminijumski.profili.rs; pvc.profili.rs.

Video produkcija

Budući da se klijent bavi proizvodnjom drvene stolarije, jedan od zadataka je bio modelovanje 4 vrste proizvoda na osnovu tehničkog crteža, kao i izrada 3D animacija. Na ovaj način smo dobili originalni sadržaj koji smo dalje plasirali putem website-a.


 
#00a89c

#fcb315

#f05a26

 
ENG