GREEN CENTAR / prodaja i distribucija dekorativnih artikala

Firma Green Centar se bavi prodajom i distribucijom dekorativnih artikala i opreme za cvećare, galerije, radnje koje se bave dekoracijom eksterijera i enterijera. Green centar je jedan od klijenata sa kojim imamo najdužu saradnju, počev od 2014. godine.

ZADATAK

Green centar nam se obratio sa potrebom izgradnje online shopa kako bi približio svoju ponudu klijentima širom Srbije. Zadatak je podrazumevao uključivanje naprednog nivoa SEO optimizacije, tj. pozicioniranje na sam vrh pretrage za svaku frazu, kategoriju i podkategoriju proizvoda u ponudi. Takođe, u samom startu smo dogovorili da smo mi odgovorni za kreiranje kompletnog sadržaja, uključujući angažovanje fotografa i slikanja proizvoda, snimanje i editovanje video materijala, unos proizvoda, pisanje bloga, objavu referenci.

Budući da se radi o online shopu koji u svakom trenutku ima preko 9000 novih proizvoda, omogućili smo filtriranje proizvoda po ceni i ugradili napredan search. Obezbedili smo praćenje analitike i konverzije kao i vođenje i održavanje internet prodavnice. Website smo prilagodili različitim platformama, uključujući desktop, laptop, tablet i mobilni telefon.


 
#007141

#acda80

#93b909

 
ENG