ARHIBET
umetnost popločavanja

KLIJENT

Arhibet se bavi proizvodnjom, projektovanjem i ugradnjom betonske galanterije. Proizvodi se izrađuju u tehnologiji vibro-presovanih i vibro-livenih betona, a u procesu proizvodnje koriste se isključivo prirodne sirovine neškodljive po okolinu. Proizvodi su snažni i otporni na sve vremenske uticaje sa veoma dugim vekom trajanja.

ZADATAK

Naš zadatak je ovde bio da putem društvenih mreža bolje upoznamo kupce o proizvodima i uslugama koje Arhibet nudi, ali i da generišemo veći broj lidova i na osnovu toga - nove kupovine. Stvaranje lojalnih i zadovoljnih kupaca za našeg klijenta je i naš primarni cilj.

Takođe, fokus nam je bio i na tome da predstavimo i približimo klijentima na koji način se vrši upotreba behaton ploča, kao i isticanje kvaliteta materijala kojim Arhibet raspolaže, sa stalnim radom na unapređenju tog kvaliteta kroz neprekidna istraživanja i uvođenja novih tehnologija.

ARHIBET profili

              KLIJENT

Arhibet se bavi proizvodnjom, projektovanjem i ugradnjom betonske galanterije. Njihovu gamu proizvoda čine: behaton ploče, ivičnjaci, kanalete, rigole, šahte i betonske cevi. Proizvodi se izrađuju u tehnologiji vibro-presovanih i vibro-livenih betona, a u procesu proizvodnje koriste se isključivo prirodne sirovine neškodljive po okolinu. Proizvodi su snažni i otporni na sve vremenske uticaje sa veoma dugim vekom trajanja.

Arhibet je ogromnim entuzijazmom, zalaganjem i profesionalizmom postao regionalni lider na tržištu betonske galanterije. Neprekidna istraživanja i uvođenja novih tehnologija imaju za cilj stalno unapređenje kvaliteta proizvoda. Svi arhibet proizvodi su atestirani po SRPS standardima.


ARHIBET profili

              


ENG