420.smokehouse je neskromno prvo mesto u Nišu gde možete naći pravi američki roštilj. Američki roštilj je znatno specifičniji od tradicionalnog srpskog roštiljanja i zahteva znatno više truda, pripreme i organzacije, ali su zato rezultati vredni uloženog napora. Najvažnija razlika između ovog načina roštiljanja je u činjenici da Amerikanci svoj pravi roštilj zovu "barbecue”, a ovaj termin označava posebnu pripremu mesa (najčešće utrljavanje začina ili mariniranje mesa pre spremanja), a potom spremanje na niskoj temperaturi.
420.smokehouse se nalazi u učici Nikole Pašića 2, što predstavlja idelanu i prometnu lokaciju u Nišu. Kao veliki uspeh navodimo posetu ambasadora SAD-a Kyle Scott-a.
Naš zadatak je prezentacija proizvoda i poslovanja 420.smokehouse-a na jedinstven i ličan način. Sadržaj je pažljivo osmišljen i prilagođen urbanom stilu kako za taget ima mlađu publiku zainteresovanu za netradicionalnu ishranu, mlade koji treniraju i gurmane sa specifičnim ukusom.
420.smokehouse je neskromno prvo mesto u Nišu gde možete naći pravi američki roštilj. Američki roštilj je znatno specifičniji od tradicionalnog srpskog roštiljanja i zahteva znatno više truda, pripreme i organzacije, ali su zato rezultati vredni uloženog napora. Najvažnija razlika između ovog načina roštiljanja je u činjenici da Amerikanci svoj pravi roštilj zovu "barbecue”, a ovaj termin označava posebnu pripremu mesa (najčešće utrljavanje začina ili mariniranje mesa pre spremanja), a potom spremanje na niskoj temperaturi.
420.smokehouse se nalazi u učici Nikole Pašića 2, što predstavlja idelanu i prometnu lokaciju u Nišu. Kao veliki uspeh navodimo posetu ambasadora SAD-a Kyle Scott-a.
Naš zadatak je prezentacija proizvoda i poslovanja 420.smokehouse-a na jedinstven i ličan način. Sadržaj je pažljivo osmišljen i prilagođen urbanom stilu kako za taget ima mlađu publiku zainteresovanu za netradicionalnu ishranu, mlade koji treniraju i gurmane sa specifičnim ukusom.