Društvene mreže

Kontinuirano postovanje konzistentnog sadržaja je jedna od najznačajnijih metoda za razvoj poslovanja. Detaljno osmišljeni i strateški objavljeni postovi na Facebook-u i Instagramu govore o Vašem profesionalizmu, pružaju značajne informacije o Vašem brendu i poslovanju, dok istovremeno omogućuju komunikaciju i povezivanje sa klijentima na afektivnom i ličnom nivou. Preduslov za uspešno poslovanje je uspešna navigacija kroz svet socijalnih medija, a zadatak marketing menadžera društvenih mreža jeste da Vam u tome pomogne.

Kroz kreiranje i izgradnju virtuelnog brenda, analizu i markiranje ciljne grupe i plasiranje efektnog sadržaja, Vaš lični “socijalni guru” će doprineti pozicioniranju i širenju Vašeg biznisa.

null

Kreiranje strategije

Upoznavanje klijenta, osmišljavanje marketing plana i kreiranje jedinstvene strategije. Određujemo idealnu publiku, učestalost i sadržaj postova.

null

Promocije i kampanje

Istraživanje tržišta, mapiranje ciljne grupa i plasiranje mikrokampanja radi testiranja. Pokretanje kampanje sa jasnim ciljevima i precizno targetovanom grupom.

null

Kreiranje i editovanje sadržaja

Sav sadržaj uređujemo i kreiramo prema potrebama Vašeg biznisa, kako bismo na adekvatan način predstavili brend i uspostavili komunikaciju sa ciljnom grupom.

null

Krizni menadžment

Bez obzira na kvalitet poslovanja, svaka kompanija se može naći na “udaru” nezadovoljnih korisnika. U ovoj situaciji se primenjuje krizni menadžment.

null

Community Management

Planiranje objava, redovno postovanje, širenje dometa Vašeg brenda preko uvećavanja broja pratilaca, komunikacija sa Facebook i Instagram korisnicima.

null

Analiza i reporting

Kako bismo procenili napredak i učinkovitost marketing plana, na kraju svakog meseca vršimo detaljnu analizu i kreiramo izveštaj o rezultatima rada.

Special Eye Hospital Veselinovic

Kroz zajednički angažman, uspeli smo da stvorimo brend koji je postao prepoznatljiv simbol kompetentnosti i kvaliteta. Pažljivo smo preneli viziju klijenta kroz prikaz klinike na društvenim mrežama, zadržavajući autentičnost, tradiciju i vrednosti koje su ključne za njihov rad.

Proaktivno smo povećali prisutnost na društvenim platformama i podigli svest potencijalnih korisnika o ekspertizi njihovog tima i uslugama koje nude. Kroz ovaj proces, postigli smo izuzetnu prepoznatljivost brenda, poboljšali konkurentnost i ostvarili stabilan i kontinuiran rast društvenih profila.

Studio Namaste

Naša saradnja sa Studiom Namaste imala je za cilj jačanje njihove prisutnosti na društvenim mrežama, angažovanje publike i poboljšanje prodaje. Kombinovali smo analizu potreba klijenata, razvoj kreativnih ideja, strateško planiranje i video produkciju za efikasno angažovanje.

Redizajniranjem Namaste-ovog veb sajta unapređena je estetika i funkcionalnost. Ciljane marketinške kampanje, redovno objavljivanje sadržaja i interakcija sa zajednicom proširili su našu bazu pratilaca, povećali prodaju i značajno podigli svest o brendu.

Kinky Sex Shop

Sarađujući s KINKY sex shopom, suočili smo se s jedinstvenim izazovima prodaje igračaka za odrasle.

Odgovorni smo bili za sve aspekte izgradnje prisustva, uključujući kreiranje web sajta i upravljanje društvenim mrežama. Iako smo se suočili s izazovom zabrane reklamiranja na društvenim mrežama, prilagodili smo se stvaranjem TikTok profila i prilagođavanjem sadržaja platformi.

Rezultati su bili impresivni – u samo tri meseca, dosegnuli smo 250.000 ljudi i ostvarili preko 500.000 pregleda, što je dovelo do povećanja poseta web sajtu i prodaje. Uprkos ograničenjima, suočili smo se s izazovima i postigli značajne rezultate.

Dental Oral Centar

Primer kvalitetne implementacije full in-house marketing rešenja i rebranding-a, najbolje se vidi na primeru našeg narednog klijenta.

U ovom projektu smo odgovorni za sve digitalne aspekte brenda, uključujući dizajn, web rešenja, video produkciju, i aktivno plasiranje na društvenim mrežama.

Danas, milione pregleda i preko 34.000 pratilaca kasnije, možemo zaključiti da je uspostavljena više nego izvanredna saradnja.

Upoznajte Dental Oral Centar, iz naše perspektive.