Društvene mreže

Kontinuirano postovanje konzistentnog sadržaja je jedna od najznačajnijih metoda za razvoj poslovanja. Detaljno osmišljeni i strateški objavljeni postovi na Facebook-u i Instagramu govore o Vašem profesionalizmu, pružaju značajne informacije o Vašem brendu i poslovanju, dok istovremeno omogućuju komunikaciju i povezivanje sa klijentima na afektivnom i ličnom nivou. Preduslov za uspešno poslovanje je uspešna navigacija kroz svet socijalnih medija, a zadatak marketing menadžera društvenih mreža jeste da Vam u tome pomogne.

Kroz kreiranje i izgradnju virtuelnog brenda, analizu i markiranje ciljne grupe i plasiranje efektnog sadržaja, Vaš lični “socijalni guru” će doprineti pozicioniranju i širenju Vašeg biznisa.

null

Kreiranje strategije

Upoznavanje klijenta, osmišljavanje marketing plana i kreiranje jedinstvene strategije. Određujemo idealnu publiku, učestalost i sadržaj postova.

null

Promocije i kampanje

Istraživanje tržišta, mapiranje ciljne grupa i plasiranje mikrokampanja radi testiranja. Pokretanje kampanje sa jasnim ciljevima i precizno targetovanom grupom.

null

Kreiranje i editovanje sadržaja

Sav sadržaj uređujemo i kreiramo prema potrebama Vašeg biznisa, kako bismo na adekvatan način predstavili brend i uspostavili komunikaciju sa ciljnom grupom.

null

Krizni menadžment

Bez obzira na kvalitet poslovanja, svaka kompanija se može naći na “udaru” nezadovoljnih korisnika. U ovoj situaciji se primenjuje krizni menadžment.

null

Community Management

Planiranje objava, redovno postovanje, širenje dometa Vašeg brenda preko uvećavanja broja pratilaca, komunikacija sa Facebook i Instagram korisnicima.

null

Analiza i reporting

Kako bismo procenili napredak i učinkovitost marketing plana, na kraju svakog meseca vršimo detaljnu analizu i kreiramo izveštaj o rezultatima rada.